Nabeschouwing Westlandia - SteDoCo (2-1) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Westlandia het woensdag 22 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SteDoCo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.

Via de Westlandia - SteDoCo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westlandia - SteDoCo (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Westlandia en SteDoCo is onder leiding van scheidsrechter Bilal Sahiner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Westlandia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door G. Serbony, waarmee Westlandia met 1-0 de leiding nam. Westlandia vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Serbony op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist SteDoCo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. dos Santos. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want SteDoCo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bilal Sahiner, waardoor Westlandia een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Westlandia - SteDoCo
Goals
2
1
LIVE Westlandia - SteDoCo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westlandia - SteDoCo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Westlandia Doelpunt G. Serbony Westlandia 1-0
32' Doelpunt Westlandia Doelpunt G. Serbony Westlandia 2-0
91' Doelpunt SteDoCo Doelpunt G. dos Santos SteDoCo 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Westlandia - SteDoCo
Opstellingen Westlandia - SteDoCo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westlandia - SteDoCo

Westlandia en SteDoCo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bilal Sahiner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Westlandia en SteDoCo elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Westlandia 0
Winst SteDoCo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Westlandia - SteDoCo Opstelling Westlandia Opstelling SteDoCo Live Westlandia - SteDoCo Live Westlandia - SteDoCo kijken Westlandia - SteDoCo kijken Live Westlandia - SteDoCo stream Westlandia - SteDoCo Fox Sports Nabeschouwing Westlandia - SteDoCo Uitslag Westlandia - SteDoCo Statistieken Westlandia - SteDoCo KNVB Beker 2018/2019 Westlandia - SteDoCo wedden Westlandia - SteDoCo gokken Westlandia - SteDoCo Unibet