Nabeschouwing Westlandia - VVV Venlo (0-3) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Westlandia het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.

Via de Westlandia - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westlandia - VVV Venlo (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen Westlandia en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 0-3 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Samuelsen, waarmee VVV-Venlo met 0-1 de leiding nam. VVV-Venlo vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Sušić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van VVV-Venlo, waarmee C. Kum zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor VVV Venlo een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Westlandia - VVV Venlo 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westlandia - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt M. Samuelsen VVV-Venlo 0-1
35' Gele kaart Westlandia Gele kaart voor J. Markes Westlandia
57' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt T. Sušić VVV-Venlo 0-2
66' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt C. Kum VVV-Venlo 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Westlandia - VVV Venlo
Opstellingen Westlandia - VVV Venlo
De opstellingen van Westlandia en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.