Nabeschouwing Willem II - Ajax (0-4) || KNVB Beker 2018/2019

Zondag 5 mei 2019 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Willem II het zondag 5 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Willem II - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Ajax (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen Willem II en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 0-4 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door D. Blind, waarmee Ajax met 0-1 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Huntelaar op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Ajax, waarmee K. Huntelaar zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Ajax in de 76e minuut, nadat R. Kristensen de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Ajax.

LIVE Willem II - Ajax 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Ajax Doelpunt D. Blind met assist van D. Tadić Ajax 0-1
39' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Huntelaar met assist van H. Ziyech Ajax 0-2
58' Wissel Ajax Wissel David Neres voor H. Ziyech Ajax
62' Wissel Willem II Wissel D. Crowley voor J. Peters Willem II
62' Wissel Willem II Wissel M. Vrousai voor D. Dankerlui Willem II
67' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Huntelaar met assist van D. van de Beek Ajax 0-3
73' Wissel Ajax Wissel Z. Labyad voor D. Tadić Ajax
76' Doelpunt Ajax Doelpunt R. Kristensen met assist van N. Mazraoui Ajax 0-4
78' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Pol Llonch Willem II
79' Wissel Ajax Wissel L. Schöne voor F. de Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Ajax
Opstellingen Willem II - Ajax
De opstellingen van Willem II en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Willem II - Ajax

Willem II en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en Ajax in de KNVB Beker vond plaats op 21 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 2 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Willem II. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.