Nabeschouwing Willem II - Spakenburg (5-0) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 19:45 uur



In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Willem II het woensdag 31 oktober 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Spakenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - Spakenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Spakenburg (5-0)

Het KNVB Beker duel tussen Willem II en Spakenburg is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 5-0 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Fran Sol, waarmee Willem II met 1-0 de leiding nam. Willem II vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Crowley op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Willem II, waarmee D. Avdijaj zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Willem II geen gas terug, waardoor in de 59e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Avdijaj. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Willem II. Deze werd gescoord door Fran Sol in de 81e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edwin van de Graaf en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Willem II.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Spakenburg
Goals
5
0
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
16
8
Schoten op doel
9
4
Aanvallen
196
83
Gevaarlijke aanvallen
109
48
Corners
8
2
Wissels
3
3
LIVE Willem II - Spakenburg 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Spakenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Willem II Doelpunt Fran Sol met assist van D. Avdijaj Willem II 1-0
24' Doelpunt Willem II Doelpunt D. Crowley Willem II 2-0
46' Wissel Spakenburg Wissel Argjend Selimi voor K. Sterling Spakenburg
46' Wissel Spakenburg Wissel J. Beekhuis voor Y. Koelewijn Spakenburg
53' Doelpunt Willem II Doelpunt D. Avdijaj Willem II 3-0
58' Wissel Willem II Wissel J. Croux voor D. Dankerlui Willem II
59' Doelpunt Willem II Doelpunt D. Avdijaj met assist van D. Crowley Willem II 4-0
64' Wissel Willem II Wissel K. Kristinsson voor V. Anita Willem II
65' Wissel Spakenburg Wissel R. Najib voor C. Misidjan Spakenburg
71' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor N. Will Spakenburg
75' Wissel Willem II Wissel V. van den Bogert voor Pol Llonch Willem II
81' Doelpunt Willem II Doelpunt Fran Sol met assist van D. Avdijaj Willem II 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Spakenburg
Opstellingen Willem II - Spakenburg
De opstellingen van Willem II en Spakenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Spakenburg
# Speler Pos.
1 Leon ter Wielen K
19 Ridah Najib V
8 Mike Vreekamp M
21 Jasper Beekhuis M
10 Jasper Waalkens A
14 Jordi Bitter A
18 Argjend Selimi A
Voorbeschouwing Willem II - Spakenburg

Willem II en Spakenburg spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Willem II en Spakenburg elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 0
Winst Spakenburg 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Willem II - Spakenburg Opstelling Willem II Opstelling Spakenburg Live Willem II - Spakenburg Live Willem II - Spakenburg kijken Willem II - Spakenburg kijken Live Willem II - Spakenburg stream Willem II - Spakenburg Fox Sports Nabeschouwing Willem II - Spakenburg Uitslag Willem II - Spakenburg Statistieken Willem II - Spakenburg KNVB Beker 2018/2019 Willem II - Spakenburg wedden Willem II - Spakenburg gokken Willem II - Spakenburg Unibet