Nabeschouwing Achilles Veen - Roda JC (0-2) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 29 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Achilles Veen het dinsdag 29 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hanen Weide in Veen.

Via de Achilles Veen - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles Veen - Roda JC (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles Veen en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 0-2 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door R. Alberg, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Simakala op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Roda JC.

LIVE Achilles Veen - Roda JC 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles Veen - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Wissel Achilles Veen Wissel D. Meerveld voor S. Aerts Achilles Veen
49' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
53' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
59' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Alberg Roda JC Kerkrade 0-1
68' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Simakala voor J. Croux Roda JC Kerkrade
70' Wissel Achilles Veen Wissel R. Alonso voor T. De Man Achilles Veen
75' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Simakala Roda JC Kerkrade 0-2
78' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Prtajin voor I. Ugbo Roda JC Kerkrade
80' Wissel Achilles Veen Wissel K. van Kempen voor N. Wilborts Achilles Veen
80' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor R. Geeroms Achilles Veen
96' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor R. Alonso Achilles Veen
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles Veen - Roda JC
Opstellingen Achilles Veen - Roda JC

Voorbeschouwing Achilles Veen - Roda JC

Achilles Veen en Roda JC spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Achilles Veen en Roda JC elkaar treffen in de KNVB Beker.