Nabeschouwing Achilles Veen - USV Hercules (6-0) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:30 uur

In de KNVB Beker neemt Achilles Veen het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen USV Hercules. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hanen Weide in Veen.

Via de Achilles Veen - USV Hercules live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles Veen - USV Hercules (6-0)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles Veen en USV Hercules is onder leiding van scheidsrechter J Aafouallah geëindigd in een 6-0 overwinning voor Achilles Veen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door T. Sebregts, waarmee Achilles Veen met 1-0 de leiding nam. Achilles Veen vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Aerts op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Achilles Veen, waarmee S. Aerts zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 30e minuut scoorde Achilles Veen via T. Sebregts, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 34 minuten spelen wist Achilles Veen via O. el Ghazouani de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter J Aafouallah. In de 37e minuut viel het vierde doelpunt voor Achilles Veen nadat N. Wilborts de bal in het doel wist te werken. Het vijfde doelpunt van Achilles Veen werd gemaakt in de 61e minuut door D. Meerveld, waarmee het niveauverschil tussen beide ploegen verder in score werd uitgedrukt. Even later in de 86e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 6-0 gezet door S. Aerts van Achilles Veen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter J Aafouallah bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Achilles Veen, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Achilles Veen - USV Hercules
Goals
6
0
LIVE Achilles Veen - USV Hercules 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles Veen - USV Hercules teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt T. Sebregts Achilles Veen 1-0
13' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt S. Aerts Achilles Veen 2-0
26' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt S. Aerts Achilles Veen 3-0
30' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt T. Sebregts Achilles Veen
34' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt O. el Ghazouani Achilles Veen
37' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt N. Wilborts Achilles Veen 4-0
40' Wissel Achilles Veen Wissel T. van den Berg voor V. van Hoof Achilles Veen
44' Gele kaart USV Hercules Gele kaart voor D. van Duuren USV Hercules
46' Wissel Achilles Veen Wissel T. Martens voor N. Wilborts Achilles Veen
54' Wissel USV Hercules Wissel O. Lahri voor D. van Duuren USV Hercules
54' Wissel USV Hercules Wissel W. Kennemans voor T. Fonfille USV Hercules
61' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt D. Meerveld Achilles Veen 5-0
61' Wissel Achilles Veen Wissel T. de Man voor D. Meerveld Achilles Veen
69' Wissel USV Hercules Wissel A. el Bouzidi voor O. el Ghazouani USV Hercules
70' Gele kaart USV Hercules Gele kaart voor T. Noslin USV Hercules
86' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt S. Aerts Achilles Veen 6-0
Opstellingen Achilles Veen - USV Hercules

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Achilles Veen - USV Hercules

Achilles Veen en USV Hercules spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter J Aafouallah en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Achilles Veen en USV Hercules elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Achilles Veen 0
Winst USV Hercules 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Achilles Veen - USV Hercules Opstelling Achilles Veen Opstelling USV Hercules Live Achilles Veen - USV Hercules Live Achilles Veen - USV Hercules kijken Achilles Veen - USV Hercules kijken Live Achilles Veen - USV Hercules stream Achilles Veen - USV Hercules Fox Sports Nabeschouwing Achilles Veen - USV Hercules Uitslag Achilles Veen - USV Hercules Statistieken Achilles Veen - USV Hercules KNVB Beker 2019/2020 Achilles Veen - USV Hercules wedden Achilles Veen - USV Hercules gokken Achilles Veen - USV Hercules Unibet