Nabeschouwing Almere City - Go Ahead Eagles (1-3) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 29 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Almere City het dinsdag 29 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Go Ahead Eagles (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen Almere City en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 1-3 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Efmorfidis, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. Go Ahead Eagles kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Beukema, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette R. van der Venne zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Go Ahead Eagles de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Go Ahead Eagles vergroot nadat A. Edqvist de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Go Ahead Eagles.

LIVE Almere City - Go Ahead Eagles 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Efmorfidis Almere City 1-0
36' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Beukema met assist van R. van der Venne Go Ahead Eagles 1-1
40' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne met assist van M. Pouwels Go Ahead Eagles 1-2
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Bannink voor E. Lieftink Go Ahead Eagles
46' Wissel Almere City Wissel R. Mannes voor D. Blackson Almere City
47' Gele kaart Almere City Gele kaart voor R. Kip Almere City
62' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Berden voor J. Navratil Go Ahead Eagles
62' Wissel Almere City Wissel S. Harrison voor J. Efmorfidis Almere City
62' Wissel Almere City Wissel T. Hunte voor R. Kip Almere City
75' Gele kaart Almere City Gele kaart voor R. Mannes Almere City
77' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Edqvist met assist van M. Pouwels Go Ahead Eagles 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Go Ahead Eagles
Opstellingen Almere City - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Almere City en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.