Nabeschouwing Barendrecht - RKSV Wittenhorst (6-0) || KNVB Beker 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Barendrecht het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen RKSV Wittenhorst. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bongerd in Barendrecht.

Via de Barendrecht - RKSV Wittenhorst live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barendrecht - RKSV Wittenhorst (6-0)

Het KNVB Beker duel tussen Barendrecht en RKSV Wittenhorst is onder leiding van scheidsrechter Willem Kuijntjes geëindigd in een 6-0 overwinning voor Barendrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door P. Lange, waarmee Barendrecht met 1-0 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 9 minuten was het P. de Lange die Barendrecht op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 56e minuut nadat P. Lange namens Barendrecht de bal tussen de palen wist te werken: 4-0. In de 66e minuut was het P. de Lange van Barendrecht wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-0 scoorde. Het volgende doelpunt van Barendrecht viel in de 71e minuut en betekende de 5-0. Het doelpunt kwam op naam van M. Bakour. In de 82e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door T. Eekman van Barendrecht die daarmee tekende voor de 6-0. In de 85e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Barendrecht had T. Eekman het laatste woord door de 6-0 eindstand op het bord te zetten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Willem Kuijntjes en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Barendrecht, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Barendrecht - RKSV Wittenhorst
6
0
LIVE Barendrecht - RKSV Wittenhorst 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barendrecht - RKSV Wittenhorst teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Barendrecht Doelpunt P. Lange Barendrecht 1-0
9' Doelpunt Barendrecht Doelpunt P. de Lange Barendrecht 1-0
43' Doelpunt Barendrecht Doelpunt P. de Lange Barendrecht 2-0
52' Doelpunt Barendrecht Doelpunt M. Bakour Barendrecht 3-0
56' Doelpunt Barendrecht Doelpunt P. Lange Barendrecht 4-0
66' Doelpunt Barendrecht Doelpunt P. de Lange Barendrecht 4-0
66' Wissel Barendrecht Wissel F. de Blok voor L. Statia Barendrecht
71' Doelpunt Barendrecht Doelpunt M. Bakour Barendrecht 5-0
73' Wissel Barendrecht Wissel J. van der Wal voor M. van Dijk Barendrecht
76' Wissel RKSV Wittenhorst Wissel L. van Kuijck voor J. Beurskens RKSV Wittenhorst
77' Gele kaart RKSV Wittenhorst Gele kaart voor T. Spreeuwenberg RKSV Wittenhorst
81' Gele kaart RKSV Wittenhorst Gele kaart voor T. Zanders RKSV Wittenhorst
82' Doelpunt Barendrecht Doelpunt T. Eekman Barendrecht 6-0
85' Doelpunt Barendrecht Doelpunt T. Eekman Barendrecht 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Barendrecht - RKSV Wittenhorst
Opstellingen Barendrecht - RKSV Wittenhorst
De opstellingen van Barendrecht en RKSV Wittenhorst zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.