Nabeschouwing DOVO - OFC Oostzaan (2-4) || KNVB Beker 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt DOVO het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen OFC Oostzaan. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de DOVO - OFC Oostzaan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DOVO - OFC Oostzaan (2-4)

Het KNVB Beker duel tussen DOVO en OFC Oostzaan is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 2-4 overwinning voor OFC Oostzaan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door K. den Haag, waarmee DOVO met 1-0 de leiding nam. OFC Oostzaan kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Freriks, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette T. Freriks zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee OFC Oostzaan de leiding in de wedstrijd nam.

Na 45 minuten werd de voorsprong voor OFC Oostzaan vergroot nadat T. Freriks de 1-3 wist te scoren. Na 57 minuten spelen wist DOVO via N. van den Heuvel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luuk Timmer. DOVO verkleinde in de 71e minuut de achterstand doordat G. Yasar de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later viel in de 95e minuut opnieuw een doelpunt. Het was van OFC Oostzaan die de score op 2-4 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door E. Biberoğlu van OFC Oostzaan die daarmee in de 95e minuut de eindstand bepaalde: 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luuk Timmer bij een 2-4 eindstand in het voordeel van OFC Oostzaan.

Wedstrijdstatistieken DOVO - OFC Oostzaan
2
4
LIVE DOVO - OFC Oostzaan 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DOVO - OFC Oostzaan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt DOVO Doelpunt K. den Haag DOVO 1-0
38' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt T. Freriks OFC Oostzaan 1-1
43' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt T. Freriks OFC Oostzaan 1-2
45' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt T. Freriks OFC Oostzaan 1-3
57' Doelpunt DOVO Doelpunt N. van den Heuvel DOVO
60' Wissel OFC Oostzaan Wissel B. El Amrani voor T. Freriks OFC Oostzaan
71' Doelpunt DOVO Doelpunt G. Yasar DOVO 2-3
73' Gele kaart OFC Oostzaan Gele kaart voor A. Wiltenburg OFC Oostzaan
87' Wissel DOVO Wissel J. Berefo voor J. Balk DOVO
87' Wissel DOVO Wissel P. van der Wissel voor M. Velagić DOVO
95' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt OFC Oostzaan 2-4
93' Gele kaart DOVO Gele kaart voor M. Marbouh DOVO
95' Penalty OFC Oostzaan Penalty E. Biberoğlu OFC Oostzaan 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting DOVO - OFC Oostzaan
Opstellingen DOVO - OFC Oostzaan
De opstellingen van DOVO en OFC Oostzaan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing DOVO - OFC Oostzaan

DOVO en OFC Oostzaan spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DOVO en OFC Oostzaan elkaar treffen in de KNVB Beker.