Nabeschouwing Drachtster Boys - Dongen (0-4) (na verlenging) || KNVB Beker 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Drachtster Boys het zaterdag 17 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Dongen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Drachtster Bos in Drachten.

Via de Drachtster Boys - Dongen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Drachtster Boys - Dongen (0-4) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Drachtster Boys en Dongen is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Dongen. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Dongen dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 104e minuut door S. Saez, waarmee Dongen met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Dongen opnieuw te scoren. In de 107e minuut was het R. de Man die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Dongen. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat G. van den Berg namens Dongen het doel wist te vinden in de 112e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Dongen in de 120e minuut, nadat I. Tigarti de 0-4 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Dongen die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-4 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Drachtster Boys - Dongen
LIVE Drachtster Boys - Dongen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Drachtster Boys - Dongen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

104' Doelpunt Dongen Doelpunt S. Saez Dongen 0-1
107' Doelpunt Dongen Doelpunt R. de Man Dongen 0-2
112' Doelpunt Dongen Doelpunt G. van den Berg Dongen 0-3
120' Doelpunt Dongen Doelpunt I. Tigarti Dongen 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Drachtster Boys - Dongen
Opstellingen Drachtster Boys - Dongen

Voorbeschouwing Drachtster Boys - Dongen

Drachtster Boys en Dongen spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Drachtster Boys en Dongen elkaar treffen in de KNVB Beker.