Nabeschouwing Excelsior Maassluis - SC Heerenveen (0-3) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 30 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Excelsior Maassluis het woensdag 30 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Dijkpolder in Maassluis.

Via de Excelsior Maassluis - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Maassluis - SC Heerenveen (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen Excelsior Maassluis en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 0-3 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Ejuke, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. SC Heerenveen vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bruijn op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van SC Heerenveen, waarmee D. Hoegh zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clay Ruperti, waardoor SC Heerenveen een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Excelsior Maassluis - SC Heerenveen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Maassluis - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt C. Ejuke met assist van M. van Bergen SC Heerenveen 0-1
39' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt J. Bruijn met assist van A. Halilovic SC Heerenveen 0-2
46' Gele kaart Excelsior Maassluis Gele kaart voor S. Sylla Excelsior Maassluis
46' Wissel Excelsior Maassluis Wissel R. Ouali voor S. Kruithof Excelsior Maassluis
55' Wissel Excelsior Maassluis Wissel J. Moreno voor M. Klooster Excelsior Maassluis
64' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Dreyer voor C. Ejuke SC Heerenveen
67' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Hoegh voor S. Botman SC Heerenveen
74' Wissel SC Heerenveen Wissel J. Veerman voor M. van Bergen SC Heerenveen
74' Wissel Excelsior Maassluis Wissel S. Charraoui voor D. Blij Excelsior Maassluis
77' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor S. Floranus SC Heerenveen
82' Gele kaart Excelsior Maassluis Gele kaart voor R. van der Ende Excelsior Maassluis
84' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt D. Hoegh SC Heerenveen 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Maassluis - SC Heerenveen
Opstellingen Excelsior Maassluis - SC Heerenveen
De opstellingen van Excelsior Maassluis en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.