Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Utrecht (1-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 21 januari 2020 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt FC Eindhoven het dinsdag 21 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - FC Utrecht (1-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen FC Eindhoven en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Utrecht. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het FC Utrecht dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door S. Bourard, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. FC Utrecht kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Abass, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 112e minuut zette J. Bahebeck zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Utrecht de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Stan Teuben af en was het FC Utrecht die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE FC Eindhoven - FC Utrecht 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Bourard met assist van K. de Rooij FC Eindhoven 1-0
40' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Ogenia FC Eindhoven
46' Wissel FC Utrecht Wissel K. Peterson voor U. Emanuelson FC Utrecht
61' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt I. Abass met assist van K. Peterson FC Utrecht 1-1
68' Wissel FC Utrecht Wissel L. Guwara voor W. Janssen FC Utrecht
82' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. Klaiber FC Utrecht
92' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Janssen FC Eindhoven
92' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor G. Kerk FC Utrecht
102' Wissel FC Eindhoven Wissel M. Amevor voor J. Ogenia FC Eindhoven
104' Wissel FC Utrecht Wissel J. Bahebeck voor J. van Overeem FC Utrecht
104' Wissel FC Eindhoven Wissel D. de Meij voor K. de Rooij FC Eindhoven
105' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor J. Bahebeck FC Utrecht
105' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Faber voor J. Janssen FC Eindhoven
109' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor L. Guwara FC Utrecht
112' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt J. Bahebeck met assist van L. Guwara FC Utrecht 1-2
113' Wissel FC Utrecht Wissel A. Dalmau voor G. Kerk FC Utrecht
117' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor A. Dalmau FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - FC Utrecht
Opstellingen FC Eindhoven - FC Utrecht
De opstellingen van FC Eindhoven en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.