Nabeschouwing FC Twente - Go Ahead Eagles (2-5) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt FC Twente het dinsdag 17 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Go Ahead Eagles (2-5)

Het KNVB Beker duel tussen FC Twente en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 2-5 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Rabillard, waarmee Go Ahead Eagles met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 13e minuut voor dat Go Ahead Eagles via J. Veldmate op 0-2 kwam te staan. In de 31e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het A. Cantalapiedra van FC Twente die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Bijen de 2-2 maakte voor FC Twente. Go Ahead Eagles leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 69 minuten op voorsprong na een goal van M. Berden: 2-3. In de 77e minuut was het R. van der Venne van Go Ahead Eagles wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Go Ahead Eagles mocht A. Rabillard in de 85e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeroen Manschot en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van Go Ahead Eagles.

LIVE FC Twente - Go Ahead Eagles 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Rabillard met assist van E. Brito Go Ahead Eagles 0-1
11' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor P. Bijen FC Twente
13' Penalty Go Ahead Eagles Penalty J. Veldmate Go Ahead Eagles 0-2
16' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Mertens Go Ahead Eagles
31' Penalty FC Twente Penalty A. Cantalapiedra FC Twente 1-2
33' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Zekhnini FC Twente
47' Doelpunt FC Twente Doelpunt P. Bijen met assist van A. Cantalapiedra FC Twente 2-2
50' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
51' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Go Ahead Eagles
54' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Berden voor A. Edqvist Go Ahead Eagles
59' Wissel Go Ahead Eagles Wissel B. Lucassen voor J. Mertens Go Ahead Eagles
64' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor G. Roemeratoe FC Twente
66' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor B. Lucassen Go Ahead Eagles
66' Wissel FC Twente Wissel J. Espinosa voor G. Roemeratoe FC Twente
69' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Berden met assist van E. Lieftink Go Ahead Eagles 2-3
77' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne met assist van J. Navratil Go Ahead Eagles 2-4
80' Wissel FC Twente Wissel H. Vuckic voor G. Aburjania FC Twente
83' Wissel FC Twente Wissel Q. Menig voor R. Zekhnini FC Twente
85' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Rabillard Go Ahead Eagles 2-5
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Go Ahead Eagles
Opstellingen FC Twente - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing FC Twente - Go Ahead Eagles

FC Twente en Go Ahead Eagles spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en Go Ahead Eagles in de KNVB Beker vond plaats op 29 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.