Nabeschouwing Feyenoord - NAC Breda (7-1) || KNVB Beker 2019/2020

Donderdag 5 maart 2020 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Feyenoord het donderdag 5 maart 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - NAC Breda (7-1)

Het KNVB Beker duel tussen Feyenoord en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 7-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 5-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Senesi, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 20e minuut voor dat Feyenoord via S. Berghuis op 2-0 kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee R. Bozenik zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Feyenoord geen gas terug, waardoor in de 31e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Haps. De 5-0 voor Feyenoord volgde even later in de 45e minuut nadat S. Berghuis namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 47e minuut was het J. P. van Hecke van NAC Breda wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Feyenoord om te scoren. In de 52e minuut zette S. Berghuis de stand op 6-1 in het voordeel van Feyenoord. NAC Breda zou de wedstrijd uiteindelijk met een man minder eindigen, nadat R. Riera in de 87e minuut nog een tweede gele kaart kreeg en daardoor met rood het veld moest verlaten. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 88e minuut scoorde L. Narsingh de 7-1 voor Feyenoord en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jochem Kamphuis bij een 7-1 eindstand in het voordeel van Feyenoord.

LIVE Feyenoord - NAC Breda 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Feyenoord Doelpunt M. Senesi met assist van S. Berghuis Feyenoord 1-0
20' Penalty Feyenoord Penalty S. Berghuis Feyenoord 2-0
24' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. Bozenik Feyenoord 3-0
31' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. Haps met assist van J. Toornstra Feyenoord 4-0
45' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Berghuis met assist van J. Toornstra Feyenoord 5-0
46' Wissel Feyenoord Wissel Edgar Ie voor M. Senesi Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel O. Ozyakup voor L. Fer Feyenoord
47' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. P. van Hecke met assist van T. Haye NAC Breda 5-1
48' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Riera NAC Breda
52' Penalty Feyenoord Penalty S. Berghuis Feyenoord 6-1
54' Wissel Feyenoord Wissel L. Narsingh voor S. Berghuis Feyenoord
69' Wissel NAC Breda Wissel J. Noblejas voor O. Boussaid NAC Breda
69' Wissel NAC Breda Wissel J. van der Gaag voor Y. Azzagari NAC Breda
70' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. Haye NAC Breda
70' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor N. Monsalve NAC Breda
87' Tweede gele kaart NAC Breda Tweede gele kaart voor R. Riera NAC Breda
88' Penalty Feyenoord Penalty L. Narsingh Feyenoord 7-1
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - NAC Breda
Opstellingen Feyenoord - NAC Breda
De opstellingen van Feyenoord en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Feyenoord - NAC Breda

Feyenoord en NAC Breda spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en NAC Breda in de KNVB Beker vond plaats op 18 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.