Nabeschouwing Fortuna Sittard - ADO Den Haag (3-0) || KNVB Beker 2019/2020

Donderdag 31 oktober 2019 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Fortuna Sittard het donderdag 31 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - ADO Den Haag (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Fortuna Sittard en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 58 minuten. M. Diemers maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fortuna Sittard vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Fortuna Sittard vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Damascan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Fortuna Sittard, waarmee A. Zeka zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Siemen Mulder, waardoor Fortuna Sittard een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fortuna Sittard - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor C. Harries Fortuna Sittard
20' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor V. Damascan Fortuna Sittard
58' Penalty Fortuna Sittard Penalty M. Diemers Fortuna Sittard 1-0
60' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt V. Damascan met assist van M. Diemers Fortuna Sittard 2-0
61' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Polley voor E. Hooi ADO Den Haag
62' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Necid voor E. Falkenburg ADO Den Haag
70' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor B. Ninaj Fortuna Sittard
72' Wissel Fortuna Sittard Wissel B. Sambou voor V. Damascan Fortuna Sittard
74' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Malone ADO Den Haag
75' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt A. Zeka met assist van B. Sambou Fortuna Sittard 3-0
77' Wissel Fortuna Sittard Wissel T. Tekie voor A. Carbonell Fortuna Sittard
83' Wissel ADO Den Haag Wissel P. Cibicki voor C. Summerville ADO Den Haag
85' Wissel Fortuna Sittard Wissel J. Donkor voor A. Zeka Fortuna Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - ADO Den Haag
Opstellingen Fortuna Sittard - ADO Den Haag
De opstellingen van Fortuna Sittard en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.