Nabeschouwing Fortuna Sittard - Feyenoord (1-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 28 januari 2020 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Fortuna Sittard het dinsdag 28 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - Feyenoord (1-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Fortuna Sittard en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 1-2 overwinning voor Feyenoord. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Feyenoord dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Ciss zette Feyenoord op een 0-1 voorsprong in de 43e minuut van de wedstrijd. Fortuna Sittard kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Passlack, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 121e minuut zette L. Narsingh zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Feyenoord de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Martin van den Kerkhof af en was het Feyenoord die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Sittard - Feyenoord
Goals
1
2
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
6
3
Passes
579
674
Overtredingen
15
12
Buitenspel
0
3
Corners
5
12
LIVE Fortuna Sittard - Feyenoord 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor C. Essers Fortuna Sittard
43' Eigen doelpunt Feyenoord Eigen doelpunt A. Ciss Feyenoord 0-1
49' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt F. Passlack met assist van A. Ciss Fortuna Sittard 1-1
62' Wissel Feyenoord Wissel L. Sinisterra voor S. Larsson Feyenoord
83' Wissel Fortuna Sittard Wissel B. Sambou voor V. Damascan Fortuna Sittard
85' Wissel Feyenoord Wissel L. Narsingh voor N. Jorgensen Feyenoord
89' Wissel Fortuna Sittard Wissel M. Angha voor C. Essers Fortuna Sittard
103' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor A. Ciss Fortuna Sittard
121' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Narsingh met assist van L. Sinisterra Feyenoord 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - Feyenoord
Opstellingen Fortuna Sittard - Feyenoord
De opstellingen van Fortuna Sittard en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Sittard gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Sjors Ultee
Basiselftal Fortuna Sittard
# Speler Pos.
77 Alexei Koşelev K
12 Clint Essers V
4 Branislav Ňinaj V
5 Grégoire Amiot V
35 George Cox V
15 Felix Passlack M
14 Tesfaldet Tekie M
6 Jorrit Smeets M
20 Amadou Ciss M
10 Mark Diemers A
99 Vitalie Damaşcan A
Formatie 4-3-3
Coach Dick Advocaat
Voorbeschouwing Fortuna Sittard - Feyenoord

Fortuna Sittard en Feyenoord spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fortuna Sittard en Feyenoord in de KNVB Beker vond plaats op 23 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fortuna Sittard te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fortuna Sittard. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fortuna Sittard 0
Winst Feyenoord 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fortuna Sittard - Feyenoord Opstelling Fortuna Sittard Opstelling Feyenoord Live Fortuna Sittard - Feyenoord Live Fortuna Sittard - Feyenoord kijken Fortuna Sittard - Feyenoord kijken Live Fortuna Sittard - Feyenoord stream Fortuna Sittard - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing Fortuna Sittard - Feyenoord Uitslag Fortuna Sittard - Feyenoord Statistieken Fortuna Sittard - Feyenoord KNVB Beker 2019/2020 Fortuna Sittard - Feyenoord wedden Fortuna Sittard - Feyenoord gokken Fortuna Sittard - Feyenoord Unibet