Nabeschouwing Fortuna Sittard - PEC Zwolle (3-0) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Fortuna Sittard het dinsdag 17 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - PEC Zwolle (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door B. Sambou, waarmee Fortuna Sittard met 1-0 de leiding nam. Fortuna Sittard vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Karjalainen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van D. Lachman zorgde ervoor dat Fortuna Sittard in de 71e minuut op 3-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christiaan Bax, waardoor Fortuna Sittard een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fortuna Sittard - PEC Zwolle 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt B. Sambou met assist van J. Smeets Fortuna Sittard 1-0
36' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Dekker PEC Zwolle
40' Wissel PEC Zwolle Wissel S. V. Wermeskerken voor R. Dekker PEC Zwolle
43' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt R. Karjalainen met assist van M. Diemers Fortuna Sittard 2-0
46' Wissel PEC Zwolle Wissel R. Ghoochannejhad voor M. van Duinen PEC Zwolle
55' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor G. Cox Fortuna Sittard
59' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor G. Hamer PEC Zwolle
65' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor J. Smeets Fortuna Sittard
67' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor V. van Crooij PEC Zwolle
71' Wissel Fortuna Sittard Wissel M. Angha voor W. Dammers Fortuna Sittard
71' Eigen doelpunt Fortuna Sittard Eigen doelpunt D. Lachman Fortuna Sittard 3-0
74' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Carbonell voor R. Karjalainen Fortuna Sittard
80' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Johnsen voor V. van Crooij PEC Zwolle
81' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor Ultee S. Fortuna Sittard
84' Wissel Fortuna Sittard Wissel C. Essers voor G. Cox Fortuna Sittard
85' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor A. Carbonell Fortuna Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - PEC Zwolle
Opstellingen Fortuna Sittard - PEC Zwolle

Voorbeschouwing Fortuna Sittard - PEC Zwolle

Fortuna Sittard en PEC Zwolle spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle in de KNVB Beker vond plaats op 25 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PEC Zwolle favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fortuna Sittard te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fortuna Sittard. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.