Nabeschouwing Groene Ster - Winsum (5-0) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 18:00 uur

In de KNVB Beker neemt Groene Ster het zaterdag 17 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Winsum. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Pronsenbroek in Heerlen.

Via de Groene Ster - Winsum live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Groene Ster - Winsum (5-0)

Het KNVB Beker duel tussen Groene Ster en Winsum is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Groene Ster. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door D. Zwartjes, waarmee Groene Ster met 1-0 de leiding nam. Groene Ster vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Eind op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Groene Ster, waarmee M. van Kesteren zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Groene Ster geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Vluggen. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Groene Ster. Deze werd gescoord door in de 88e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Groene Ster.

Wedstrijdstatistieken Groene Ster - Winsum
Goals
5
0
LIVE Groene Ster - Winsum 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Groene Ster - Winsum teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Groene Ster Doelpunt D. Zwartjes Groene Ster 1-0
44' Doelpunt Groene Ster Doelpunt C. Eind Groene Ster 2-0
72' Doelpunt Groene Ster Doelpunt M. van Kesteren Groene Ster 3-0
74' Doelpunt Groene Ster Doelpunt T. Vluggen Groene Ster 4-0
88' Doelpunt Groene Ster Doelpunt Groene Ster 5-0
Opstellingen Groene Ster - Winsum

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Groene Ster - Winsum

Groene Ster en Winsum spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Groene Ster en Winsum elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Groene Ster 0
Winst Winsum 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Groene Ster - Winsum Opstelling Groene Ster Opstelling Winsum Live Groene Ster - Winsum Live Groene Ster - Winsum kijken Groene Ster - Winsum kijken Live Groene Ster - Winsum stream Groene Ster - Winsum Fox Sports Nabeschouwing Groene Ster - Winsum Uitslag Groene Ster - Winsum Statistieken Groene Ster - Winsum KNVB Beker 2019/2020 Groene Ster - Winsum wedden Groene Ster - Winsum gokken Groene Ster - Winsum Unibet