Nabeschouwing Harkemase Boys - FC Groningen (1-2) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 30 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Harkemase Boys het woensdag 30 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Bosk in Harkema.

Via de Harkemase Boys - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Harkemase Boys - FC Groningen (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Harkemase Boys en FC Groningen is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. S. Memisevic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Groningen vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. FC Groningen vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Memisevic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Harkemase Boys de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Stelpstra. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Harkemase Boys kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor FC Groningen een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Harkemase Boys - FC Groningen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Harkemase Boys - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Penalty FC Groningen Penalty S. Memisevic FC Groningen 0-1
47' Doelpunt FC Groningen Doelpunt S. Memisevic FC Groningen 0-2
49' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt R. Stelpstra Harkemase Boys 1-2
53' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor M. Bruintjes Harkemase Boys
63' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor FC Groningen
75' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor FC Groningen
76' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor Harkemase Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Harkemase Boys - FC Groningen
Opstellingen Harkemase Boys - FC Groningen
De opstellingen van Harkemase Boys en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.