Nabeschouwing IJsselmeervogels - FC Den Bosch (3-0) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 29 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt IJsselmeervogels het dinsdag 29 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de IJsselmeervogels - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing IJsselmeervogels - FC Den Bosch (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen IJsselmeervogels en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 3-0 overwinning voor IJsselmeervogels. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Vaisanen in de 23e minuut, waardoor FC Den Bosch met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 24e minuut voor dat IJsselmeervogels via D. van den Meiracker op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep IJsselmeervogels via een goal van M. de Harder in de 62e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 70e minuut volgde een derde treffer van IJsselmeervogels, waarmee A. el Azzouti zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Perez, waardoor IJsselmeervogels een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE IJsselmeervogels - FC Den Bosch 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd IJsselmeervogels - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Rode kaart FC Den Bosch Rode kaart voor L. Vaisanen FC Den Bosch
24' Penalty IJsselmeervogels Penalty D. van den Meiracker IJsselmeervogels 1-0
29' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor S. Monteiro IJsselmeervogels
33' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor G. Stout IJsselmeervogels
45' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor D. van den Meiracker IJsselmeervogels
62' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt M. de Harder IJsselmeervogels 2-0
66' Wissel FC Den Bosch Wissel P. Van Moorsel voor A. Dkidak FC Den Bosch
66' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Laukart voor R. Meerveld FC Den Bosch
68' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor E. van Riel IJsselmeervogels
70' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt A. el Azzouti IJsselmeervogels 3-0
74' Wissel IJsselmeervogels Wissel A. Nejmi voor G. Stout IJsselmeervogels
78' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor IJsselmeervogels
79' Wissel IJsselmeervogels Wissel R. Olijfveld voor D. van den Meiracker IJsselmeervogels
79' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Miedema voor A. Abdullahi FC Den Bosch
84' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor R. Rodrigues FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting IJsselmeervogels - FC Den Bosch
Opstellingen IJsselmeervogels - FC Den Bosch
De opstellingen van IJsselmeervogels en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing IJsselmeervogels - FC Den Bosch

IJsselmeervogels en FC Den Bosch spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat IJsselmeervogels en FC Den Bosch elkaar treffen in de KNVB Beker.