Nabeschouwing IJsselmeervogels - SteDoCo (1-0) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt IJsselmeervogels het dinsdag 17 december 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SteDoCo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de IJsselmeervogels - SteDoCo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing IJsselmeervogels - SteDoCo (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen IJsselmeervogels en SteDoCo is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 1-0 overwinning voor IJsselmeervogels. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door E. van Riel, waarmee IJsselmeervogels met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van IJsselmeervogels.

LIVE IJsselmeervogels - SteDoCo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd IJsselmeervogels - SteDoCo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart SteDoCo Gele kaart voor M. Pereira SteDoCo
16' Wissel IJsselmeervogels Wissel R. Olijfveld voor M. de Harder IJsselmeervogels
35' Gele kaart SteDoCo Gele kaart voor H. Pinarci SteDoCo
40' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt E. van Riel met assist van A. el Azzouti IJsselmeervogels 1-0
42' Wissel SteDoCo Wissel G. dos Santos voor W. Pollemans SteDoCo
48' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor D. van den Meiracker IJsselmeervogels
68' Gele kaart SteDoCo Gele kaart voor B. van Wanrooij SteDoCo
73' Wissel SteDoCo Wissel K. Doesburg voor B. van Wanrooij SteDoCo
74' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor G. Stout IJsselmeervogels
81' Wissel IJsselmeervogels Wissel M. van de Laar voor R. Olijfveld IJsselmeervogels
84' Wissel SteDoCo Wissel W. Meeuwsen voor J. Schroder SteDoCo
90' Wissel IJsselmeervogels Wissel M. van Leijenhorst voor A. Nejmi IJsselmeervogels
Video hoogtepunten en samenvatting IJsselmeervogels - SteDoCo
Opstellingen IJsselmeervogels - SteDoCo

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - SteDoCo

IJsselmeervogels en SteDoCo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat IJsselmeervogels en SteDoCo elkaar treffen in de KNVB Beker.