Nabeschouwing Kloetinge - Lienden (1-0) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 17:00 uur

In de KNVB Beker neemt Kloetinge het zaterdag 17 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lienden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Hölzchen in Kloetinge.

Via de Kloetinge - Lienden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kloetinge - Lienden (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen Kloetinge en Lienden is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kloetinge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 65 minuten. J. Hubregtse maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kloetinge vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Kloetinge uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Kloetinge - Lienden
Goals
1
0
LIVE Kloetinge - Lienden 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kloetinge - Lienden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
65' Penalty Kloetinge Penalty J. Hubregtse Kloetinge 1-0
Opstellingen Kloetinge - Lienden

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kloetinge - Lienden

Kloetinge en Lienden spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Kloetinge en Lienden elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Kloetinge 0
Winst Lienden 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Kloetinge - Lienden Opstelling Kloetinge Opstelling Lienden Live Kloetinge - Lienden Live Kloetinge - Lienden kijken Kloetinge - Lienden kijken Live Kloetinge - Lienden stream Kloetinge - Lienden Fox Sports Nabeschouwing Kloetinge - Lienden Uitslag Kloetinge - Lienden Statistieken Kloetinge - Lienden KNVB Beker 2019/2020 Kloetinge - Lienden wedden Kloetinge - Lienden gokken Kloetinge - Lienden Unibet