Nabeschouwing Lisse - Ajax Amateurs (1-2) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:30 uur

In de KNVB Beker neemt Lisse het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ajax Amateurs. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ter Specke in Lisse.

Via de Lisse - Ajax Amateurs live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lisse - Ajax Amateurs (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Lisse en Ajax Amateurs is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ajax Amateurs. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Lisse op voorsprong te komen via een doelpunt van G. van Zoolingen. Helaas voor Lisse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Ajax Amateurs dat via D. Verweij dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nick Smit. De eerste goal werd in de 24e minuut gemaakt door K. Köylü waardoor Ajax Amateurs met 1-0 aan de leiding kwam.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde S. Abdulrahman de gelijkmaker voor Ajax Amateurs in de 77e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 82e was het Ajax Amateurs dat op voorsprong kwam te staan na een goal van I. Boudouni.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nick Smit, waardoor Ajax Amateurs een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lisse - Ajax Amateurs
Goals
1
2
LIVE Lisse - Ajax Amateurs 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lisse - Ajax Amateurs teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Lisse Doelpunt G. van Zoolingen Lisse
21' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt D. Verweij Ajax Amateurs
24' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt K. Köylü Ajax Amateurs 1-0
60' Wissel Lisse Wissel A. Ait Afkir voor K. Köylü Lisse
60' Wissel Ajax Amateurs Wissel J. van Moerkerk voor T. van Roemburg Ajax Amateurs
64' Wissel Ajax Amateurs Wissel R. Fransberg voor K. Misa-Danso Ajax Amateurs
67' Gele kaart Ajax Amateurs Gele kaart voor T. Buis Ajax Amateurs
77' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt S. Abdulrahman Ajax Amateurs 1-1
78' Wissel Lisse Wissel O. Siali voor J. Klijbroek Lisse
82' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt I. Boudouni Ajax Amateurs 1-2
86' Wissel Ajax Amateurs Wissel R. Jurka voor T. Buis Ajax Amateurs
Opstellingen Lisse - Ajax Amateurs
De opstellingen van Lisse en Ajax Amateurs zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Lisse
# Speler Pos.
0 Erik Cummins K
0 Lars Rauws V
0 Boyd Stevens V
0 Mobarak Adouch V
0 David Verweij V
0 Jeffrey Klijbroek M
0 Tom Duindam A
0 Jordi Tiktak A
0 Kubilay Köylü A
Wissels Lisse
# Speler Pos.
0
0 Jochem Lensen K
0 Oussama Siali V
0 Niels Buijs V
0 Ayoub Ait Afkir A
Wissels Ajax Amateurs
# Speler Pos.
0 Ruben Zandwijken K
0 Toer Bouwman V
0 Ricardo Fransberg M
0 Jack van Moerkerk A
0 Kevin Owusu Asare A
Voorbeschouwing Lisse - Ajax Amateurs

Lisse en Ajax Amateurs spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lisse en Ajax Amateurs elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Lisse 0
Winst Ajax Amateurs 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lisse - Ajax Amateurs Opstelling Lisse Opstelling Ajax Amateurs Live Lisse - Ajax Amateurs Live Lisse - Ajax Amateurs kijken Lisse - Ajax Amateurs kijken Live Lisse - Ajax Amateurs stream Lisse - Ajax Amateurs Fox Sports Nabeschouwing Lisse - Ajax Amateurs Uitslag Lisse - Ajax Amateurs Statistieken Lisse - Ajax Amateurs KNVB Beker 2019/2020 Lisse - Ajax Amateurs wedden Lisse - Ajax Amateurs gokken Lisse - Ajax Amateurs Unibet