Nabeschouwing Mierlo-Hout - Flevo Boys (2-3) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 18:00 uur

In de KNVB Beker neemt Mierlo-Hout het zaterdag 17 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Flevo Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Mierlo-Hout - Flevo Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mierlo-Hout - Flevo Boys (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen Mierlo-Hout en Flevo Boys is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Flevo Boys. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Y. Ramos, waarmee Flevo Boys met 0-1 de leiding nam. Mierlo-Hout kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette A. Nijboer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Flevo Boys de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen in de 85e minuut de 2-2 maakte namens Mierlo-Hout. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Flevo Boys dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Strikwerda de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Flevo Boys.

Wedstrijdstatistieken Mierlo-Hout - Flevo Boys
Goals
2
3
LIVE Mierlo-Hout - Flevo Boys 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mierlo-Hout - Flevo Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Flevo Boys Doelpunt Y. Ramos Flevo Boys 0-1
24' Doelpunt Mierlo-Hout Doelpunt Mierlo-Hout 1-1
55' Doelpunt Flevo Boys Doelpunt A. Nijboer Flevo Boys 1-2
85' Doelpunt Mierlo-Hout Doelpunt Mierlo-Hout 2-2
89' Doelpunt Flevo Boys Doelpunt R. Strikwerda Flevo Boys 2-3
Opstellingen Mierlo-Hout - Flevo Boys

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mierlo-Hout - Flevo Boys

Mierlo-Hout en Flevo Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Mierlo-Hout en Flevo Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Mierlo-Hout 0
Winst Flevo Boys 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Mierlo-Hout - Flevo Boys Opstelling Mierlo-Hout Opstelling Flevo Boys Live Mierlo-Hout - Flevo Boys Live Mierlo-Hout - Flevo Boys kijken Mierlo-Hout - Flevo Boys kijken Live Mierlo-Hout - Flevo Boys stream Mierlo-Hout - Flevo Boys Fox Sports Nabeschouwing Mierlo-Hout - Flevo Boys Uitslag Mierlo-Hout - Flevo Boys Statistieken Mierlo-Hout - Flevo Boys KNVB Beker 2019/2020 Mierlo-Hout - Flevo Boys wedden Mierlo-Hout - Flevo Boys gokken Mierlo-Hout - Flevo Boys Unibet