Nabeschouwing Noordwijk - Rijnsburgse Boys (1-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 24 september 2019 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Noordwijk het dinsdag 24 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rijnsburgse Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Duinwetering in Noordwijk.

Via de Noordwijk - Rijnsburgse Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noordwijk - Rijnsburgse Boys (1-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Noordwijk en Rijnsburgse Boys is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rijnsburgse Boys. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Rijnsburgse Boys dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door E. Wendt, waarmee Noordwijk met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Tillema in de 90e minuut zorgde er even later voor dat Rijnsburgse Boys weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 112e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het J. Tillema van Rijnsburgse Boys die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

In de 113e minuut werd van Noordwijk met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Noordwijk het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 116e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Rijnsburgse Boys speler J. Tillema.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Rijnsburgse Boys die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

LIVE Noordwijk - Rijnsburgse Boys 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noordwijk - Rijnsburgse Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Noordwijk Doelpunt E. Wendt Noordwijk 1-0
90' Penalty Rijnsburgse Boys Penalty J. Tillema Rijnsburgse Boys 1-1
112' Penalty Rijnsburgse Boys Penalty J. Tillema Rijnsburgse Boys 1-2
113' Rode kaart Noordwijk Rode kaart voor Noordwijk
116' Penalty Rijnsburgse Boys Penalty J. Tillema Rijnsburgse Boys 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Noordwijk - Rijnsburgse Boys
Opstellingen Noordwijk - Rijnsburgse Boys

Voorbeschouwing Noordwijk - Rijnsburgse Boys

Noordwijk en Rijnsburgse Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Noordwijk en Rijnsburgse Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.