Nabeschouwing OSS '20 - Jodan Boys (5-1) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt OSS '20 het woensdag 25 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jodan Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Rusheuvel in Oss.

Via de OSS '20 - Jodan Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OSS '20 - Jodan Boys (5-1)

Het KNVB Beker duel tussen OSS '20 en Jodan Boys is geëindigd in een 5-1 overwinning voor OSS '20. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. van der Velden, waarmee OSS '20 met 1-0 de leiding nam. OSS '20 vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Waterink op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van OSS '20, waarmee T. de Groot zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

T. de Groot zette OSS '20 even later op 4-0 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Na 86 minuten wist Jodan Boys eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van OSS '20 speler B. van Lith, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-1 eindstand in het voordeel van OSS '20.

Wedstrijdstatistieken OSS '20 - Jodan Boys
5
1
LIVE OSS '20 - Jodan Boys 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OSS '20 - Jodan Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt OSS '20 Doelpunt J. van der Velden OSS '20 1-0
49' Doelpunt OSS '20 Doelpunt T. Waterink OSS '20 2-0
81' Doelpunt OSS '20 Doelpunt T. de Groot OSS '20 3-0
85' Penalty OSS '20 Penalty T. de Groot OSS '20 4-0
86' Doelpunt Jodan Boys Doelpunt Jodan Boys 4-1
87' Doelpunt OSS '20 Doelpunt B. van Lith OSS '20 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting OSS '20 - Jodan Boys
Opstellingen OSS '20 - Jodan Boys

Voorbeschouwing OSS '20 - Jodan Boys

OSS '20 en Jodan Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat OSS '20 en Jodan Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.