Nabeschouwing SC Cambuur - Feyenoord (1-2) || KNVB Beker 2019/2020

Donderdag 19 december 2019 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt SC Cambuur het donderdag 19 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Feyenoord (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen SC Cambuur en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 1-2 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door S. Berghuis, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Maulun in de 75e minuut zorgde er even later voor dat SC Cambuur weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Via een eigen goal van D. Schmidt kwam Feyenoord in de 87e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor Feyenoord een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE SC Cambuur - Feyenoord 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

67' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Berghuis met assist van R. Tapia Feyenoord 0-1
68' Wissel SC Cambuur Wissel J. Antonia voor M. Paulissen SC Cambuur
70' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor D. Schmidt SC Cambuur
75' Wissel SC Cambuur Wissel R. Oratmangoen voor D. Ladan SC Cambuur
75' Penalty SC Cambuur Penalty R. Maulun SC Cambuur 1-1
75' Wissel Feyenoord Wissel S. Larsson voor N. Jorgensen Feyenoord
79' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor R. Tapia Feyenoord
85' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Berghuis Feyenoord
87' Eigen doelpunt Feyenoord Eigen doelpunt D. Schmidt Feyenoord 1-2
88' Wissel SC Cambuur Wissel K. van der Kaap voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Feyenoord
Opstellingen SC Cambuur - Feyenoord

Voorbeschouwing SC Cambuur - Feyenoord

SC Cambuur en Feyenoord spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SC Cambuur en Feyenoord elkaar treffen in de KNVB Beker.