Nabeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord (0-1) || KNVB Beker 2019/2020

Donderdag 13 februari 2020 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt SC Heerenveen het donderdag 13 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen SC Heerenveen en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 0-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door L. Fer, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Feyenoord dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Feyenoord.

LIVE SC Heerenveen - Feyenoord 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Fer met assist van M. Senesi Feyenoord 0-1
32' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Senesi Feyenoord
38' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Fer Feyenoord
67' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Hajal voor J. Veerman SC Heerenveen
73' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Espejord voor J. Odgaard SC Heerenveen
80' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Halilovic voor M. van Bergen SC Heerenveen
80' Wissel Feyenoord Wissel O. Ozyakup voor N. Jorgensen Feyenoord
81' Wissel Feyenoord Wissel S. Larsson voor O. Kokcu Feyenoord
84' Wissel Feyenoord Wissel J. van der Heijden voor Edgar Ie Feyenoord
94' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Sinisterra Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Feyenoord
Opstellingen SC Heerenveen - Feyenoord
De opstellingen van SC Heerenveen en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.