Nabeschouwing SDO - ARC (1-0) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 16:00 uur

SDO - ARC

In de KNVB Beker neemt SDO het zaterdag 17 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen ARC. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de SDO - ARC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SDO - ARC (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen SDO en ARC is geëindigd in een 1-0 overwinning voor SDO. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door G. Hemmers, waarmee SDO met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van SDO.

Wedstrijdstatistieken SDO - ARC
Goals
1
0
LIVE SDO - ARC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SDO - ARC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt SDO Doelpunt G. Hemmers SDO 1-0
Opstellingen SDO - ARC

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SDO - ARC

SDO en ARC spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat SDO en ARC elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst SDO 0
Winst ARC 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
SDO - ARC Opstelling SDO Opstelling ARC Live SDO - ARC Live SDO - ARC kijken SDO - ARC kijken Live SDO - ARC stream SDO - ARC Fox Sports Nabeschouwing SDO - ARC Uitslag SDO - ARC Statistieken SDO - ARC KNVB Beker 2019/2020 SDO - ARC wedden SDO - ARC gokken SDO - ARC Unibet