Nabeschouwing Silvolde - GOES (2-3) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Silvolde het woensdag 25 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen GOES. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Munsterman in Silvolde.

Via de Silvolde - GOES live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Silvolde - GOES (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen Silvolde en GOES is geëindigd in een 2-3 overwinning voor GOES. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door W. Blasman, waarmee Silvolde met 1-0 de leiding nam. Silvolde vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. te Kaat op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist GOES de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Hage.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen A. H. Nguyen in de 85e minuut de 2-2 maakte namens GOES. In de 92e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van GOES speler S. Schalkwijk.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van GOES.

Wedstrijdstatistieken Silvolde - GOES
2
3
LIVE Silvolde - GOES 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Silvolde - GOES teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Silvolde Doelpunt W. Blasman Silvolde 1-0
52' Doelpunt Silvolde Doelpunt J. te Kaat Silvolde 2-0
63' Doelpunt GOES Doelpunt S. Hage GOES 2-1
85' Doelpunt GOES Doelpunt A. H. Nguyen GOES 2-2
92' Penalty GOES Penalty S. Schalkwijk GOES 2-3