Nabeschouwing Ter Leede - Fortuna Wormerveer (1-4) || KNVB Beker 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Ter Leede het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Fortuna Wormerveer. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Roodemolen in Sassenheim.

Via de Ter Leede - Fortuna Wormerveer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ter Leede - Fortuna Wormerveer (1-4)

Het KNVB Beker duel tussen Ter Leede en Fortuna Wormerveer is onder leiding van scheidsrechter Marcel Roeleveld geëindigd in een 1-4 overwinning voor Fortuna Wormerveer. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door , waarmee Fortuna Wormerveer met 0-1 de leiding nam. Ter Leede kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. van Otterlo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fortuna Wormerveer de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor Fortuna Wormerveer vergroot nadat de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist namens Fortuna Wormerveer de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marcel Roeleveld bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Fortuna Wormerveer.

Wedstrijdstatistieken Ter Leede - Fortuna Wormerveer
1
4
LIVE Ter Leede - Fortuna Wormerveer 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ter Leede - Fortuna Wormerveer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Fortuna Wormerveer Doelpunt Fortuna Wormerveer 0-1
12' Doelpunt Ter Leede Doelpunt I. van Otterlo Ter Leede 1-1
51' Doelpunt Fortuna Wormerveer Doelpunt Fortuna Wormerveer 1-2
82' Doelpunt Fortuna Wormerveer Doelpunt Fortuna Wormerveer 1-3
88' Doelpunt Fortuna Wormerveer Doelpunt Fortuna Wormerveer 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Ter Leede - Fortuna Wormerveer
Opstellingen Ter Leede - Fortuna Wormerveer

Voorbeschouwing Ter Leede - Fortuna Wormerveer

Ter Leede en Fortuna Wormerveer spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marcel Roeleveld en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ter Leede en Fortuna Wormerveer elkaar treffen in de KNVB Beker.