Nabeschouwing TOP Oss - AZ (0-2) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 21 januari 2020 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt TOP Oss het dinsdag 21 januari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - AZ (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen TOP Oss en AZ is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-2 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door D. de Wit, waarmee AZ met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 53e minuut voor dat AZ via T. Koopmeiners op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor AZ.

LIVE TOP Oss - AZ 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt AZ Doelpunt D. de Wit AZ 0-1
47' Gele kaart AZ Gele kaart voor J. Svensson AZ
52' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Stuy van den Herik TOP Oss
53' Penalty AZ Penalty T. Koopmeiners AZ 0-2
65' Wissel AZ Wissel J. Clasie voor S. Wuytens AZ
67' Wissel TOP Oss Wissel C. Celik voor L. Kaak TOP Oss
67' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor O. Rommens TOP Oss
70' Wissel AZ Wissel H. Evjen voor F. Midtsjo AZ
75' Wissel TOP Oss Wissel N. Fleuren voor H. Asmelash TOP Oss
77' Wissel AZ Wissel T. Ouwejan voor O. Wijndal AZ
83' Wissel TOP Oss Wissel L. Hutten voor G. Buttner TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - AZ
Opstellingen TOP Oss - AZ
De opstellingen van TOP Oss en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Klaas Wels
Coach Arne Slot
Voorbeschouwing TOP Oss - AZ

TOP Oss en AZ spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat TOP Oss en AZ elkaar treffen in de KNVB Beker.