Nabeschouwing Vroomshoopse Boys - EVV (0-4) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:30 uur

In de KNVB Beker neemt Vroomshoopse Boys het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen EVV. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Vroomshoopse Boys - EVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vroomshoopse Boys - EVV (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen Vroomshoopse Boys en EVV is onder leiding van scheidsrechter Stef Veerkamp geëindigd in een 0-4 overwinning voor EVV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door R. Geenen, waarmee EVV met 0-1 de leiding nam. EVV vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Kamara op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van EVV, waarmee B. Vankan zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor EVV in de 89e minuut, nadat R. Polman de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor EVV.

Wedstrijdstatistieken Vroomshoopse Boys - EVV
LIVE Vroomshoopse Boys - EVV 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vroomshoopse Boys - EVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Doelpunt EVV Doelpunt R. Geenen EVV 0-1
68' Doelpunt EVV Doelpunt S. Kamara EVV 0-2
70' Doelpunt EVV Doelpunt B. Vankan EVV 0-3
89' Doelpunt EVV Doelpunt R. Polman EVV 0-4
Opstellingen Vroomshoopse Boys - EVV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vroomshoopse Boys - EVV

Vroomshoopse Boys en EVV spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stef Veerkamp en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vroomshoopse Boys en EVV elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Vroomshoopse Boys 0
Winst EVV 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Vroomshoopse Boys - EVV Opstelling Vroomshoopse Boys Opstelling EVV Live Vroomshoopse Boys - EVV Live Vroomshoopse Boys - EVV kijken Vroomshoopse Boys - EVV kijken Live Vroomshoopse Boys - EVV stream Vroomshoopse Boys - EVV Fox Sports Nabeschouwing Vroomshoopse Boys - EVV Uitslag Vroomshoopse Boys - EVV Statistieken Vroomshoopse Boys - EVV KNVB Beker 2019/2020 Vroomshoopse Boys - EVV wedden Vroomshoopse Boys - EVV gokken Vroomshoopse Boys - EVV Unibet