Nabeschouwing Westlandia - Zuidvogels (2-0) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 17:00 uur

In de KNVB Beker neemt Westlandia het zaterdag 17 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Zuidvogels. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.

Via de Westlandia - Zuidvogels live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westlandia - Zuidvogels (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Westlandia en Zuidvogels is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Westlandia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door E. Duplan, waarmee Westlandia met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Westlandia opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het P. Batist die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Westlandia.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Westlandia.

Wedstrijdstatistieken Westlandia - Zuidvogels
Goals
2
0
LIVE Westlandia - Zuidvogels 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westlandia - Zuidvogels teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Doelpunt Westlandia Doelpunt E. Duplan Westlandia 1-0
90' Doelpunt Westlandia Doelpunt P. Batist Westlandia 2-0
Opstellingen Westlandia - Zuidvogels

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westlandia - Zuidvogels

Westlandia en Zuidvogels spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Westlandia en Zuidvogels elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Westlandia 0
Winst Zuidvogels 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Westlandia - Zuidvogels Opstelling Westlandia Opstelling Zuidvogels Live Westlandia - Zuidvogels Live Westlandia - Zuidvogels kijken Westlandia - Zuidvogels kijken Live Westlandia - Zuidvogels stream Westlandia - Zuidvogels Fox Sports Nabeschouwing Westlandia - Zuidvogels Uitslag Westlandia - Zuidvogels Statistieken Westlandia - Zuidvogels KNVB Beker 2019/2020 Westlandia - Zuidvogels wedden Westlandia - Zuidvogels gokken Westlandia - Zuidvogels Unibet