Nabeschouwing Achilles Veen - Gemert (2-0) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 7 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Achilles Veen het woensdag 7 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gemert. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hanen Weide in Veen.

Via de Achilles Veen - Gemert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles Veen - Gemert (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles Veen en Gemert is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Achilles Veen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door M. Boddaert, waarmee Achilles Veen met 1-0 de leiding nam. Achilles Veen vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Koenen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Achilles Veen.

Wedstrijdstatistieken Achilles Veen - Gemert
2
0
LIVE Achilles Veen - Gemert 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles Veen - Gemert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor M. Boddaert Achilles Veen
61' Wissel Achilles Veen Wissel N. Wilborts voor T. Sebregts Achilles Veen
64' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt M. Boddaert Achilles Veen 1-0
70' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor T. van den Berg Achilles Veen
72' Gele kaart Gemert Gele kaart voor J. Leijten Gemert
73' Wissel Gemert Wissel J. Raaijmakers voor J. Habraken Gemert
73' Wissel Gemert Wissel M. Koenders voor J. Daniëls Gemert
75' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt R. Koenen Achilles Veen 2-0
79' Wissel Gemert Wissel K. Brugmans voor E. van Loon Gemert
83' Wissel Gemert Wissel S. van den Broek voor M. Koenders Gemert
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles Veen - Gemert
Opstellingen Achilles Veen - Gemert
De opstellingen van Achilles Veen en Gemert zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Achilles Veen - Gemert

Achilles Veen en Gemert spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Achilles Veen en Gemert elkaar treffen in de KNVB Beker.