Nabeschouwing Achilles Veen - NWC (5-0) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Achilles Veen het zaterdag 29 augustus 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen NWC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hanen Weide in Veen.

Via de Achilles Veen - NWC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles Veen - NWC (5-0)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles Veen en NWC is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Achilles Veen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door T. de Man, waarmee Achilles Veen met 1-0 de leiding nam. Achilles Veen vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Schilders op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Achilles Veen, waarmee B. Westerlaken zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 46e minuut scoorde Achilles Veen via J. Wagener, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 46 minuten spelen wist Achilles Veen via N. Wilborts de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 59e minuut viel het vierde doelpunt voor Achilles Veen nadat R. Koenen de bal in het doel wist te werken. Het vijfde doelpunt van Achilles Veen werd gemaakt in de 65e minuut door N. Wilborts, waarmee het niveauverschil tussen beide ploegen verder in score werd uitgedrukt.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Achilles Veen.

Wedstrijdstatistieken Achilles Veen - NWC
5
0
LIVE Achilles Veen - NWC 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles Veen - NWC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt T. de Man Achilles Veen 1-0
36' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt T. Schilders Achilles Veen 2-0
43' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt B. Westerlaken Achilles Veen 3-0
46' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt J. Wagener met assist van J. Schimmel Achilles Veen
46' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt N. Wilborts met assist van T. Schilders Achilles Veen
46' Wissel Achilles Veen Wissel T. Martens voor T. van den Berg Achilles Veen
46' Wissel NWC Wissel D. Claessen voor J. David NWC
46' Wissel NWC Wissel T. van Tilburg voor R. van Oosterhout NWC
59' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt R. Koenen Achilles Veen 4-0
63' Wissel NWC Wissel M. Janssen voor T. Janssen NWC
65' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt N. Wilborts Achilles Veen 5-0
68' Wissel Achilles Veen Wissel M. de Fretes voor M. Mandemakers Achilles Veen
75' Wissel NWC Wissel D. Roelofs voor L. Castelijns NWC
75' Wissel NWC Wissel R. Rijnders voor J. van Deursen NWC
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles Veen - NWC
Opstellingen Achilles Veen - NWC

Voorbeschouwing Achilles Veen - NWC

Achilles Veen en NWC spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Achilles Veen en NWC elkaar treffen in de KNVB Beker.