Nabeschouwing ACV - Gemert (0-2) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt ACV het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Gemert. De wedstrijd wordt gespeeld in Univé Sportpark in Assen.

Via de ACV - Gemert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ACV - Gemert (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen ACV en Gemert is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gemert. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 0e minuut dacht Gemert op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Faraouni. Helaas voor Gemert werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Gemert dat via J. van Lierop dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. De eerste goal werd in de 63e minuut gemaakt door J. van Lierop waardoor Gemert met 0-1 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte M. Koenders de voorsprong door in de 82e minuut de 0-2 te scoren voor Gemert.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gemert.

Wedstrijdstatistieken ACV - Gemert
LIVE ACV - Gemert 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ACV - Gemert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Doelpunt Gemert Doelpunt T. Faraouni met assist van P. Huser Gemert
45' Doelpunt Gemert Doelpunt J. van Lierop Gemert
60' Wissel Gemert Wissel H. Ben Rouba voor W. den Dekker Gemert
63' Doelpunt Gemert Doelpunt J. van Lierop Gemert 0-1
66' Wissel ACV Wissel A. Hagenauw voor M. van der Heide ACV
71' Wissel Gemert Wissel J. Raaijmakers voor J. van Lierop Gemert
73' Wissel ACV Wissel E. Schrijver voor M. Jagt ACV
79' Wissel ACV Wissel D. Smit voor J. de Leeuw ACV
79' Wissel ACV Wissel R. Talens voor S. Strijker ACV
82' Doelpunt Gemert Doelpunt M. Koenders Gemert 0-2
83' Wissel Gemert Wissel K. Brugmans voor M. Koenders Gemert
83' Wissel Gemert Wissel S. van den Broek voor J. Daniëls Gemert
87' Gele kaart Gemert Gele kaart voor J. Habraken Gemert
89' Gele kaart ACV Gele kaart voor T. Faraouni ACV
90' Gele kaart ACV Gele kaart voor N. Wielink ACV
90' Gele kaart ACV Gele kaart voor J. Mulder ACV