Nabeschouwing Ajax - PSV (2-1) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 10 februari 2021 - 20:00 uur

Ajax - PSV

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Ajax het woensdag 10 februari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Ajax - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - PSV (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Ajax en PSV is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Haller, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Haller op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van J. Timber zorgde ervoor dat PSV in de 58e minuut op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serdar Gözübüyük, waardoor Ajax een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ajax - PSV 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Ajax Doelpunt S. Haller met assist van D. Klaassen Ajax 1-0
24' Doelpunt Ajax Doelpunt S. Haller met assist van D. Tadic Ajax 2-0
26' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Teze PSV
46' Wissel Ajax Wissel D. Rensch voor N. Mazraoui Ajax
58' Eigen doelpunt PSV Eigen doelpunt J. Timber PSV 2-1
64' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Tagliafico Ajax
64' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. Rensch Ajax
69' Wissel Ajax Wissel D. Neres voor Antony Ajax
81' Wissel PSV Wissel Y. Vertessen voor M. Ihattaren PSV
81' Wissel PSV Wissel R. Thomas voor Mauro Junior PSV
82' Gele kaart PSV Gele kaart voor E. Zahavi PSV
89' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Malen PSV
89' Gele kaart Ajax Gele kaart voor E. Alvarez Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - PSV
Opstellingen Ajax - PSV
De opstellingen van Ajax en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ajax gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ajax - PSV

Ajax en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ajax en PSV in de KNVB Beker vond plaats op 6 mei 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ajax favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl PSV slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.