Nabeschouwing Buitenpost - Capelle (1-1) (5-6 na strafschoppen) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 6 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Buitenpost het dinsdag 6 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Capelle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Swadde in Buitenpost.

Via de Buitenpost - Capelle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Buitenpost - Capelle (1-1) (5-6 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Buitenpost en Capelle is geëindigd in een overwinning voor Capelle. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Capelle het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-6 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door J. Agatowski, waarmee Capelle met 0-1 de leiding nam. Buitenpost kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Weening, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-6 score in het voordeel van Capelle, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Buitenpost - Capelle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Buitenpost - Capelle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Buitenpost Gele kaart voor E. Derguti Buitenpost
43' Doelpunt Capelle Doelpunt J. Agatowski Capelle 0-1
51' Gele kaart Capelle Gele kaart voor B. Letterie Capelle
55' Gele kaart Capelle Gele kaart voor R. de Bos Capelle
58' Wissel Capelle Wissel M. van der Made voor P. den Hartog Capelle
64' Wissel Capelle Wissel E. Fortes voor A. Ravenberg Capelle
76' Wissel Buitenpost Wissel M. Meer voor J. Olijve Buitenpost
77' Doelpunt Buitenpost Doelpunt R. Weening Buitenpost 1-1
93' Gele kaart Buitenpost Gele kaart voor R. Huisman de Jong Buitenpost
106' Wissel Capelle Wissel L. van de Wijngaard voor A. el Bouchataoui Capelle
108' Wissel Capelle Wissel E. Elderhorst voor J. Goncalves Capelle
109' Wissel Capelle Wissel K. van la Parra voor M. Slabbekoorn Capelle
6' Penalty gemist in shootout Buitenpost Penalty gemist in shootout M. van der Meer Buitenpost
6' Penalty gescoord in shootout Capelle Penalty gescoord in shootout L. van den Wijngaard Capelle 5-6
Video hoogtepunten en samenvatting Buitenpost - Capelle
Opstellingen Buitenpost - Capelle
De opstellingen van Buitenpost en Capelle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Buitenpost - Capelle

Buitenpost en Capelle spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Buitenpost en Capelle elkaar treffen in de KNVB Beker.