Nabeschouwing De Graafschap - PSV (1-2) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt De Graafschap het woensdag 16 december 2020 om 18:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - PSV (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen De Graafschap en PSV is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 1-2 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 56 minuten. P. Max maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee PSV vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. PSV vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Malen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist De Graafschap de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Hilderink. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want De Graafschap kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin van den Kerkhof, waardoor PSV een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE De Graafschap - PSV 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart PSV Gele kaart voor I. Sangare PSV
45' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Van Heertum De Graafschap
46' Wissel PSV Wissel P. Rosario voor I. Sangare PSV
56' Penalty PSV Penalty P. Max PSV 0-1
60' Wissel De Graafschap Wissel J. Schuurman voor E. Lieftink De Graafschap
64' Wissel De Graafschap Wissel M. Hilderink voor R. Dekker De Graafschap
65' Wissel PSV Wissel A. Fein voor P. Rosario PSV
72' Wissel De Graafschap Wissel R. Baas voor J. Tutuarima De Graafschap
78' Wissel PSV Wissel J. Teze voor D. Dumfries PSV
78' Wissel PSV Wissel J. Piroe voor C. Gakpo PSV
84' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van M. Gotze PSV 0-2
90' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Hilderink De Graafschap 1-2
91' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. Van Huizen De Graafschap
93' Wissel PSV Wissel O. Boscagli voor M. Ihattaren PSV
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - PSV
Opstellingen De Graafschap - PSV
De opstellingen van De Graafschap en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en PSV zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.