Nabeschouwing DOS Kampen - EVV (0-0) (5-4 na strafschoppen) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt DOS Kampen het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen EVV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Maten in Kampen.

Via de DOS Kampen - EVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DOS Kampen - EVV (0-0) (5-4 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen DOS Kampen en EVV is geëindigd in een overwinning voor DOS Kampen. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek DOS Kampen het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken DOS Kampen - EVV
LIVE DOS Kampen - EVV 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DOS Kampen - EVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel EVV Wissel R. van Hien voor A. Ait-Kassi EVV
57' Wissel DOS Kampen Wissel F. Jansen voor J. van Putten DOS Kampen
70' Wissel EVV Wissel L. Tinnemans voor S. Keulen EVV
74' Wissel DOS Kampen Wissel D. Rijke voor M. Vespignani DOS Kampen
75' Gele kaart DOS Kampen Gele kaart voor A. Bakker DOS Kampen
91' Wissel EVV Wissel S. Kochanowski voor R. Polman EVV
99' Wissel DOS Kampen Wissel K. Mulder voor W. Jansen DOS Kampen
109' Wissel DOS Kampen Wissel T. Petersen voor R. Mulder DOS Kampen
112' Gele kaart EVV Gele kaart voor Remco Gielen EVV
115' Gele kaart EVV Gele kaart voor S. van Dijck EVV