Nabeschouwing Excelsior 31 - Groene Ster (2-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 7 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Excelsior 31 het woensdag 7 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Groene Ster. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Koerbelt in Rijssen.

Via de Excelsior 31 - Groene Ster live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior 31 - Groene Ster (2-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Excelsior 31 en Groene Ster is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Groene Ster. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Groene Ster dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Beverdam zette Groene Ster op een 0-1 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. Groene Ster vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Zwartjes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut wist Excelsior '31 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via N. Davina.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat H. Ezafzafi de 2-2 maakte voor Excelsior '31. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Groene Ster dat in de 117e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Zwartjes de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Groene Ster die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE Excelsior 31 - Groene Ster 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior 31 - Groene Ster teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt Groene Ster Eigen doelpunt S. Beverdam Groene Ster 0-1
8' Gele kaart Excelsior '31 Gele kaart voor N. Davina Excelsior '31
38' Doelpunt Groene Ster Doelpunt D. Zwartjes Groene Ster 0-2
43' Doelpunt Excelsior '31 Doelpunt N. Davina Excelsior '31 1-2
55' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor B. Simons Groene Ster
59' Wissel Groene Ster Wissel Aleksandr Stankov voor B. Breukers Groene Ster
62' Wissel Excelsior '31 Wissel J. Diks voor J. Veltkamp Excelsior '31
65' Wissel Groene Ster Wissel S. Cornelissen voor A. Elalji Groene Ster
66' Gele kaart Excelsior '31 Gele kaart voor S. Beverdam Excelsior '31
72' Doelpunt Excelsior '31 Doelpunt H. Ezafzafi Excelsior '31 2-2
73' Wissel Excelsior '31 Wissel L. van Beek voor N. Davina Excelsior '31
78' Wissel Groene Ster Wissel Y. Henssen voor M. van Kesteren Groene Ster
82' Gele kaart Excelsior '31 Gele kaart voor A.van Zaltbommel Excelsior '31
83' Wissel Excelsior '31 Wissel M. Gerritsen Mulkes voor S. Beverdam Excelsior '31
83' Wissel Excelsior '31 Wissel W. Dias Nzasi voor S. Thomas Excelsior '31
91' Wissel Excelsior '31 Wissel D. Bruinink voor D. Reinders Excelsior '31
105' Gele kaart Excelsior '31 Gele kaart voor L. van Beek Excelsior '31
117' Doelpunt Groene Ster Doelpunt D. Zwartjes Groene Ster 2-3
118' Wissel Groene Ster Wissel J. Clout voor C. Eind Groene Ster
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior 31 - Groene Ster
Opstellingen Excelsior 31 - Groene Ster
De opstellingen van Excelsior 31 en Groene Ster zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.