Nabeschouwing Excelsior - Vitesse (0-1) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 9 februari 2021 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Excelsior het dinsdag 9 februari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Vitesse (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Excelsior en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door L. Openda, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Vitesse dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor Vitesse de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - Vitesse
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
24
Schoten op doel
3
10
Aanvallen
92
125
Gevaarlijke aanvallen
45
88
Passes
395
477
Overtredingen
15
12
Buitenspel
0
2
Corners
4
10
Wissels
2
1
LIVE Excelsior - Vitesse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor R. Bazoer Vitesse
31' Wissel Vitesse Wissel D. Huisman voor T. Bruns Vitesse
70' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Bazoer Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Bazoer Vitesse
91' Doelpunt Vitesse Doelpunt L. Openda Vitesse 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Vitesse
Opstellingen Excelsior - Vitesse
De opstellingen van Excelsior en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Vitesse zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Marinus Dijkhuizen
Formatie 5-3-2
Coach Thomas Letsch
Voorbeschouwing Excelsior - Vitesse

Excelsior en Vitesse spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Excelsior en Vitesse elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior 0
Winst Vitesse 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Excelsior - Vitesse Opstelling Excelsior Opstelling Vitesse Live Excelsior - Vitesse Live Excelsior - Vitesse kijken Excelsior - Vitesse kijken Live Excelsior - Vitesse stream Excelsior - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing Excelsior - Vitesse Uitslag Excelsior - Vitesse Statistieken Excelsior - Vitesse KNVB Beker 2020/2021 Excelsior - Vitesse wedden Excelsior - Vitesse gokken Excelsior - Vitesse Unibet