Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Utrecht (2-4) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 27 oktober 2020 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt FC Dordrecht het dinsdag 27 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Utrecht (2-4)

Het KNVB Beker duel tussen FC Dordrecht en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 2-4 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Utrecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van B. Ramselaar. FC Dordrecht kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Agrafiotis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette B. Ramselaar zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Utrecht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 42 minuten werd de voorsprong voor FC Utrecht vergroot nadat G. Kerk de 1-3 wist te scoren. In de 57e minuut kwam FC Dordrecht weer dichterbij, nadat N. Agrafiotis de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 79e minuut en kwam op naam te staan van FC Utrecht speler S. van de Streek, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Nagtegaal en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van FC Utrecht.

LIVE FC Dordrecht - FC Utrecht 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt B. Ramselaar met assist van E. Elia FC Utrecht 0-1
16' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt N. Agrafiotis met assist van R. Musaba FC Dordrecht 1-1
40' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt B. Ramselaar met assist van D. Warmerdam FC Utrecht 1-2
42' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Kerk met assist van G. Troupee FC Utrecht 1-3
46' Wissel FC Dordrecht Wissel V. Parkes voor R. Musaba FC Dordrecht
46' Wissel FC Utrecht Wissel D. Arzani voor G. Kerk FC Utrecht
57' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt N. Agrafiotis met assist van G. dos Santos FC Dordrecht 2-3
73' Wissel FC Utrecht Wissel M. Sylla voor E. Elia FC Utrecht
73' Wissel FC Utrecht Wissel C. Mamengi voor W. Janssen FC Utrecht
74' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Surmeli voor N. Baggerman FC Dordrecht
79' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek met assist van D. Arzani FC Utrecht 2-4
81' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor N. Agrafiotis FC Dordrecht
83' Wissel FC Utrecht Wissel D. Van Den Berg voor J. van Overeem FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - FC Utrecht
Opstellingen FC Dordrecht - FC Utrecht
De opstellingen van FC Dordrecht en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.