Nabeschouwing FC Twente - De Graafschap (1-3) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 27 oktober 2020 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt FC Twente het dinsdag 27 oktober 2020 om 18:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - De Graafschap (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen FC Twente en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 1-3 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Hamdaoui, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Konings op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist FC Twente de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Staring.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor De Graafschap vergroot nadat J. Lelieveld de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor De Graafschap.

LIVE FC Twente - De Graafschap 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Hamdaoui met assist van D. Verbeek De Graafschap 0-1
21' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Van Heertum De Graafschap
34' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Konings met assist van J. Lelieveld De Graafschap 0-2
40' Wissel FC Twente Wissel C. Staring voor D. Dumic FC Twente
46' Wissel FC Twente Wissel W. Brama voor G. Roemeratoe FC Twente
46' Wissel FC Twente Wissel I. Dervisoglu voor L. Selahi FC Twente
46' Wissel FC Twente Wissel V. Cerny voor Q. Menig FC Twente
53' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Zerrouki FC Twente
62' Doelpunt FC Twente Doelpunt C. Staring FC Twente 1-2
63' Wissel De Graafschap Wissel T. Van Huizen voor J. Van Heertum De Graafschap
63' Wissel De Graafschap Wissel J. Schuurman voor R. Dekker De Graafschap
75' Wissel De Graafschap Wissel J. Opoku voor J. Konings De Graafschap
77' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor E. Lieftink De Graafschap
82' Wissel FC Twente Wissel A. Jeremejeff voor Danilo FC Twente
90' Wissel De Graafschap Wissel R. Baas voor D. Verbeek De Graafschap
94' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Lelieveld De Graafschap 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - De Graafschap
Opstellingen FC Twente - De Graafschap
De opstellingen van FC Twente en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Twente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.