Nabeschouwing FC Volendam - PSV (0-2) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 19 januari 2021 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt FC Volendam het dinsdag 19 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - PSV (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen FC Volendam en PSV is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 0-2 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door C. Madueke, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 79e minuut voor dat PSV via D. Dumfries op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor PSV.

LIVE FC Volendam - PSV 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel PSV Wissel R. Thomas voor M. Ihattaren PSV
47' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. van de Ven FC Volendam
51' Doelpunt PSV Doelpunt C. Madueke met assist van R. Thomas PSV 0-1
64' Wissel FC Volendam Wissel D. Johnson voor N. Doodeman FC Volendam
72' Wissel PSV Wissel E. Gutierrez voor C. Madueke PSV
73' Wissel PSV Wissel E. Zahavi voor D. Malen PSV
75' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor Z. El Azzouzi FC Volendam
75' Wissel FC Volendam Wissel M. Eerdhuijzen voor S. Ben Sallam FC Volendam
75' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor S. Mulattieri FC Volendam
78' Wissel PSV Wissel A. Fein voor I. Sangare PSV
79' Penalty PSV Penalty D. Dumfries PSV 0-2
80' Wissel FC Volendam Wissel G. Iatroudis voor B. Plat FC Volendam
83' Wissel PSV Wissel J. Piroe voor Mauro Junior PSV
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - PSV
Opstellingen FC Volendam - PSV
De opstellingen van FC Volendam en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Coach Wim Jonk
Voorbeschouwing FC Volendam - PSV

FC Volendam en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en PSV in de KNVB Beker vond plaats op 26 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 1 keer wist de ploeg van FC Volendam te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Volendam. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.