Nabeschouwing Feyenoord - Heracles (3-2) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 20 januari 2021 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Feyenoord het woensdag 20 januari 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Heracles (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen Feyenoord en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 3-2 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door D. Burgzorg, waarmee Heracles Almelo met 0-1 de leiding nam. Feyenoord kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Sinisterra, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette B. Linssen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Feyenoord de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Feyenoord vergroot nadat L. Geertruida de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Heracles Almelo dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Szoke de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeroen Manschot bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Feyenoord.

LIVE Feyenoord - Heracles 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt D. Burgzorg met assist van I. Azzaoui Heracles Almelo 0-1
38' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Pratto Feyenoord
47' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Sinisterra met assist van L. Fer Feyenoord 1-1
46' Wissel Feyenoord Wissel B. Linssen voor L. Pratto Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel R. Haps voor O. Kokcu Feyenoord
53' Doelpunt Feyenoord Doelpunt B. Linssen met assist van L. Sinisterra Feyenoord 2-1
61' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Rente Heracles Almelo
68' Wissel Heracles Almelo Wissel R. Vloet voor S. van der Water Heracles Almelo
68' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Cijntje voor D. Burgzorg Heracles Almelo
73' Wissel Feyenoord Wissel M. Diemers voor L. Sinisterra Feyenoord
79' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Szoke voor T. Bijleveld Heracles Almelo
81' Wissel Heracles Almelo Wissel T. Breukers voor N. Fadiga Heracles Almelo
84' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Geertruida met assist van M. Diemers Feyenoord 3-1
87' Wissel Feyenoord Wissel B. Nieuwkoop voor L. Geertruida Feyenoord
87' Wissel Feyenoord Wissel J. Wehrmann voor L. Fer Feyenoord
92' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt A. Szoke met assist van L. de la Torre Heracles Almelo 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Heracles
Opstellingen Feyenoord - Heracles
De opstellingen van Feyenoord en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Frank Wormuth
Voorbeschouwing Feyenoord - Heracles

Feyenoord en Heracles spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Heracles in de KNVB Beker vond plaats op 21 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.