Nabeschouwing GOES - Sportlust '46 (1-0) (na verlenging) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt GOES het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sportlust '46. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Schenge in Goes.

Via de GOES - Sportlust '46 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GOES - Sportlust '46 (1-0) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen GOES en Sportlust '46 is geëindigd in een 1-0 overwinning voor GOES. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het GOES dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Balk van Sportlust '46. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 93e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 116 minuten was het S. Schets die GOES op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 117e minuut moest GOES verder met een man minder nadat J. Bank een rode kaart had gekregen. Het lukte Sportlust '46 in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het GOES die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken GOES - Sportlust '46
1
0
LIVE GOES - Sportlust '46 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GOES - Sportlust '46 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart GOES Gele kaart voor J. van Bergen GOES
23' Gele kaart Sportlust '46 Gele kaart voor J. Balk Sportlust '46
37' Gele kaart Sportlust '46 Gele kaart voor M. Berkvens Sportlust '46
46' Wissel GOES Wissel N. de Fretes voor J. van Bergen GOES
62' Wissel Sportlust '46 Wissel T. Heideman voor M. Berkvens Sportlust '46
82' Wissel Sportlust '46 Wissel D. van Warven voor D. Schet Sportlust '46
90' Wissel Sportlust '46 Wissel M. van der Veer voor K. den Haag Sportlust '46
91' Gele kaart GOES Gele kaart voor R. van Nielen GOES
93' Tweede gele kaart Sportlust '46 Tweede gele kaart voor J. Balk Sportlust '46
106' Wissel GOES Wissel A. Tanko voor H. van Hecke GOES
116' Doelpunt GOES Doelpunt S. Schets GOES 1-0
117' Rode kaart GOES Rode kaart voor J. Bank GOES
117' Wissel Sportlust '46 Wissel B. van der Voort voor J. Werkhoven Sportlust '46
118' Wissel GOES Wissel R. de Vlieger voor R. Hollemans GOES
122' Wissel GOES Wissel R. Doesburg voor A. Tanko GOES
Video hoogtepunten en samenvatting GOES - Sportlust '46
Opstellingen GOES - Sportlust '46
De opstellingen van GOES en Sportlust '46 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing GOES - Sportlust '46

GOES en Sportlust '46 spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat GOES en Sportlust '46 elkaar treffen in de KNVB Beker.