Nabeschouwing Harkemase Boys - Flevo Boys (5-2) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 6 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Harkemase Boys het dinsdag 6 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Flevo Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Bosk in Harkema.

Via de Harkemase Boys - Flevo Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Harkemase Boys - Flevo Boys (5-2)

Het KNVB Beker duel tussen Harkemase Boys en Flevo Boys is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Harkemase Boys. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Y. Ramos, waarmee Flevo Boys met 0-1 de leiding nam. Harkemase Boys kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Slort, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette K. Visser zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Harkemase Boys de leiding in de wedstrijd nam. In de 56e minuut scoorde Harkemase Boys via R. Zuidema, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten werd de voorsprong voor Flevo Boys vergroot nadat J. Slort de 3-1 wist te scoren. In de 67e minuut scoorde B. Beimers namens Harkemase Boys. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 67e minuut leek J. Tiems te scoren voor Harkemase Boys, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Na 73 minuten werd de achterstand verkleind nadat Flevo Boys via J. Tiems de 3-2 wist te scoren. Even daarna in de 81e minuut werd opnieuw een doelpunt gemaakt door Harkemase Boys. Dit keer kwam het doelpunt op naam te staan van M. Bruintjes die daarmee de stand op 4-2 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Harkemase Boys.

LIVE Harkemase Boys - Flevo Boys 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Harkemase Boys - Flevo Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Flevo Boys Doelpunt Y. Ramos Flevo Boys 0-1
32' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt J. Slort Harkemase Boys 1-1
54' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt K. Visser Harkemase Boys 2-1
56' Eigen doelpunt Harkemase Boys Eigen doelpunt R. Zuidema Harkemase Boys
64' Doelpunt Flevo Boys Doelpunt J. Slort Flevo Boys 3-1
67' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt B. Beimers met assist van K. Visser Harkemase Boys
67' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt J. Tiems met assist van T. Rorije Harkemase Boys
67' Wissel Flevo Boys Wissel Y. El Ghamarti voor A. Boundati Flevo Boys
73' Doelpunt Flevo Boys Doelpunt J. Tiems Flevo Boys 3-2
79' Wissel Harkemase Boys Wissel M. de Jong voor J. Slort Harkemase Boys
81' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt M. Bruintjes Harkemase Boys 4-2
82' Wissel Harkemase Boys Wissel M. Bloeming voor W. Huizing Harkemase Boys
83' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt B. Beimers Harkemase Boys 5-2
85' Wissel Flevo Boys Wissel A. Lakhloufi voor R. Zuidema Flevo Boys
85' Wissel Flevo Boys Wissel A. Nijboer voor T. Boer Flevo Boys
85' Wissel Flevo Boys Wissel R. Rijckenberg voor F. Dantuma Flevo Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Harkemase Boys - Flevo Boys
Opstellingen Harkemase Boys - Flevo Boys

Voorbeschouwing Harkemase Boys - Flevo Boys

Harkemase Boys en Flevo Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Harkemase Boys en Flevo Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.