Nabeschouwing Harkemase Boys - USV Hercules (6-0) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 15:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Harkemase Boys het zaterdag 29 augustus 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen USV Hercules. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Bosk in Harkema.

Via de Harkemase Boys - USV Hercules live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Harkemase Boys - USV Hercules (6-0)

Het KNVB Beker duel tussen Harkemase Boys en USV Hercules is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Harkemase Boys. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Bentum, waarmee Harkemase Boys met 1-0 de leiding nam. In de 35e minuut was het Harkemase Boys dat via N. Bijl dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 41e werd de voorsprong voor Harkemase Boys verdubbeld dankzij een doelpunt van T. Prinsen. In de 60e minuut scoorde Harkemase Boys via L. Vermeulen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 60 minuten spelen wist Harkemase Boys via N. Hak de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut scoorde D. van Duinen namens Harkemase Boys. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Het lukte Harkemase Boys om ook nog een derde doelpunt te maken. In de 80e minuut was het A. Bentum die het net raakte en daarmee de stand op 3-0 zette. In de 81e minuut volgde ook een vierde treffer voor Harkemase Boys. Dit keer was het A. Bentum die de 4-0 verzorgde en het Harkemase Boys publiek opnieuw liet juichen. Even daarna in de 85e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het J. Renken die namens Harkemase Boys de stand op 5-0 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Harkemase Boys, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Harkemase Boys - USV Hercules
6
0
LIVE Harkemase Boys - USV Hercules 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Harkemase Boys - USV Hercules teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt A. Bentum Harkemase Boys 1-0
35' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt N. Bijl Harkemase Boys
41' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt T. Prinsen Harkemase Boys 2-0
60' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt L. Vermeulen met assist van T. Fonfille Harkemase Boys
60' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt N. Hak met assist van R. Benschop Harkemase Boys
63' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt D. van Duinen met assist van B. Beimers Harkemase Boys
67' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor G. Postma Harkemase Boys
70' Wissel USV Hercules Wissel W. Kennemans voor N. Bijl USV Hercules
75' Wissel Harkemase Boys Wissel F. Zijlstra voor J. Voest Harkemase Boys
80' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt A. Bentum Harkemase Boys 3-0
80' Wissel Harkemase Boys Wissel W. Huizing voor J. Margaritha Harkemase Boys
81' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt A. Bentum Harkemase Boys 4-0
83' Gele kaart USV Hercules Gele kaart voor M. Grotenbreg USV Hercules
85' Penalty Harkemase Boys Penalty J. Renken Harkemase Boys 5-0
88' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt D. van Duinen Harkemase Boys 6-0
88' Gele kaart USV Hercules Gele kaart voor O. el Ghazouani USV Hercules
Video hoogtepunten en samenvatting Harkemase Boys - USV Hercules
Opstellingen Harkemase Boys - USV Hercules

Voorbeschouwing Harkemase Boys - USV Hercules

Harkemase Boys en USV Hercules spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Harkemase Boys en USV Hercules elkaar treffen in de KNVB Beker.